Kunst & creativiteit

Kunst & creativiteit

Kunst bestaat al sinds de prehistorie. Het bewijs hiervan kan je nog steeds terug te vinden in de vorm van beeldjes en grotschilderingen. Het is altijd al een vorm van expressie geweest. Door middel van kunst zijn kunstenaars in staat hun belevingsperspectief en gevoel te delen met de wereld.

Als een kunstenaar boos is, zijn de penseelstreken hard en duidelijk. Hij kan de verf over het hele doek laten spatten.

Maar als een kunstenaar verliefd is, zijn de penseelstreken sensueel. De lijnen lopen vloeiend in elkaar over en vormen een mooi contrast met elkaar.

Kleuren spelen ook een waardevolle rol bij het uitdrukken van iemands gevoelens en verborgen gedachten.

Warme kleuren lijken meestal op felle of vrolijke gedachten, terwijl koele kleuren meer met droefheid of ellende te maken hebben. Neutrale kleuren worden gebruikt voor schilderijen met diepere betekenissen, omdat ze de perceptie van de toeschouwer van de illustratie parten vrijer laten.

Van grotten tot canvas, van kasteelmuren tot kunsttentoonstellingen, kunstwerken zijn steeds populairder geworden, niet alleen bij kunstcritici maar ook bij gewone mensen. Het bekijken van kunstwerken kan worden beschouwd als een hobby en het werkt ontspannend.

Tekenen en schilderen zijn een populaire hobbies, die de gezondheid verbeteren en stress verminderen. Het  Daarnaast kan kunst de emoties van een persoon vrijlaten. Hierdoor is dit een ideale uitlaatklep voor vele mensen

Arty Bee's complete pakketten kunnen jou hier een handje bij helpen! Wij hebben namelijk alles al voor je samen gesteld.

Schilderen!
Weet je niet zeker waar of hoe je moet beginnen?
Verward over welke kleuren perfect bij elkaar passen?
Bezorgd dat je geld zou verspillen aan materialen, zoals canvas en kwasten?

Geen probleem!

Arty Bee kan jou hier bij helpen.
Wij hebben voor jou een complete Schilderen Op Nummer kit samen gesteld.

Dit pakket bestaat uit een katoenen canvas die opgespannen wordt geleverd. Op het canvas zijn er lijntjes en nummertjes geprint, zodat je weet welk vakje bij welk kleurtje hoort! Je krijgt er drie penselen bij in verschillende maten en alle soort verf die je nodig hebt voor jouw design! Je hoeft niet eens te mengen.

Ook hebben wij een vernis uitgekozen die als ultieme finish ervoor zorgt dat de kleuren nog dieper en mooier worden.

Omdat wij aan alles hebben gedacht, geven wij ook nog een muurbevestiging set mee. Met een waterpas, betonhaakjes en een 2 hangers voor aan het frame kan je in een handomdraai je kunstwerk ophangen.

Makkelijk, toch?

Voor de beginners onder ons die willen schilderen kan dit helpen om er sneller aan te beginnen als een nieuw medium om stress te verlichten. Wie weet, misschien ontpop jij jezelf wel als potentiële kunstenaar!

Met deze kit kan je de stress van het dagelijkse leven loslaten en kan jij jezelf ook uitdrukken met de penseelstreken. 

Dus pak dat penseel op en begin met schilderen!